Ke každému nákupu nad 2000,- dostanete dárek ZDARMA

Dřevěné doplňky: dokonalá volba pro váš svatební den - 1. část

Svatba je jedním z nejvýznamnějších dnů v životě každého páru. Každý detail, od padnoucího obleku po výzdobu sálu, přispívá k vytvoření harmonického celku a nezapomenutelné atmosféry. Dřevěné doplňky mohou být tím jedinečným prvkem, který dodá vašemu svatebnímu outfitu i celé události originální nádech, podtrhne eleganci a vnese jedinečný půvab do tohoto výjimečného dne.

Připravili jsme si pro vás dva články, kde vám postupně představíme ty nejlepší dřevěné svatební doplňky pro váš výjimečný den.

Dřevěné hodinky

Dřevěné hodinky nejsou jen stylovým doplňkem, ale také symbolem spojení přírody a moderní elegance. Pro ženicha, který chce vypadat jedinečně a zároveň nenápadně vyzdvihnout svůj vztah k přírodě, jsou ideální volbou. V kombinaci s formálním oblekem dodají outfitu sofistikovaný vzhled. Vybrat si můžete z různých druhů dřeva, barev a designů.

 

Dřevěný motýlek

Proč volit klasickou kravatu, když můžete vyzkoušet něco nevšedního? Dřevěný motýlek je skvělým způsobem, jak do svatebního obleku vnést trochu originality a hravosti. Je lehký, pohodlný a díky přírodnímu materiálu vynikne svojí jedinečností. Perfektně se hodí jak pro ženicha, tak pro svědky či družbu. Opět si zde můžete vybrat z růžných druhů dřeva a designů, ale také sladit stužku do barev svatby.

V druhé části článku se můžete těšit na další inspiraci, kde vám představíme manžetové knoflíčky a tip, který doladí váš svatební den do dokonalosti. Nepromeškejte příležitost objevit všechny možnosti, jak učinit váš svatební den dokonalý!