Ke každému nákupu nad 2000,- dostanete dárek ZDARMA

Dřevěné doplňky: dokonalá volba pro váš svatební den - 2. část

Ve druhé části našeho článku Dřevěné doplňky: dokonalá volba pro váš svatební den vám představíme další nezbytný doplněk, který může svatební outfit ženicha přivést k dokonalosti. Po dřevěných hodinkách a motýlku je čas zaměřit se na detail, který často zůstává v pozadí, ale dokáže vytvořit opravdu stylový dojem, a tím je manžetový knoflíček.
 

Manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky jsou drobným, ale velmi důležitým detailem pánského oblečení. Dřevěné manžetové knoflíčky přinášejí originální twist na klasický doplněk, který skvěle zapadne do jakékoliv svatební stylizace. Manžetové knoflíčky mohou být zdobeny různými motivy díky gravírování, a to například monogramem, symbolem nebo datem svatby.

 

Svatební den je událost, která si zaslouží jedinečné doplňkyDřevěné manžetové knoflíčky a další módní doplňky jsou nejen stylovou volbou pro váš svatební den, ale měly by odrážet váš osobní styl a výjimečnost tohoto dne.  Ať už zvolíte jednoduchý design nebo gravírování s významným datem či iniciály, tyto drobné detaily zanechají už navždy vzpomínku na tento neopakovatelný okamžik, který vám bude připomínat váš výjimečný den pokaždé, když je uvidíte.

TIP: Dřevěné módní doplňky jako svatební dar

Dřevěné módní doplňky jsou nejen perfektní volbou pro ženicha a jeho družbu, ale mohou posloužit také jako stylový svatební dar pro hosty. Dřevěné hodinky, manžetové knoflíčky, motýlci či třeba dřevěné brože ve tvaru srdce budou nádherným suvenýrem, který jim bude váš velký den připomínat ještě dlouho po jeho skončení.